Клещи за кастрация размаха на сесията в Дупница кметът Първан Дангов.

...
Клещи за кастрация размаха на сесията в Дупница кметът Първан Дангов.
Коментари Харесай

Клещи за кастрация размаха на сесия кметът на Дупница

Клещи за кастрация размаха на сесията в Дупница кметът Първан Дангов. Днешното съвещание стартира със скандал. Причината беше запитване на съветника от „ Възраждане “ Виктор Мантарков за безстопанствените кучета.

Дебатът се развихри, градоначалникът разгласи, че на дневен ред е разискването на бюджета, а се разясняват проблемите със 7-точковата калинка. Той акцентира, че се нападна експертизата му като ветеринарен доктор и напусна залата.

Това стана причина за 10-минутна отмора, защото имаше още въпроси, ориентирани към градоначалника.

Той се върна и при подновяването на сесията разгласи, че е излязъл, с цел да донесе клещи „ Бордицио “, които служили за безкръвни кастрации. Въоръжен с инструмента, се обърна към съветниците, че към този момент е подготвен да дебатира ветеринарни въпроси.

Съветникът от ГЕРБ Емил Гущеров излезе на микрофона за изявление с каска.

„ Мен ме е боязън. Не смейте, на дамите ви е елементарно. “

Председателят на Общинския съвет Костадин Костадинов сподели, че в случай че съвещанието продължи в този дух, ще го приключи. Въпросът е, че през днешния ден е крайният период за гласоподаване на бюджета и съвещанието е основно. Виктор Мантарков отхвърли преднамерено да се пробва да предизвика кмета, с цел да провали сесията и да влезнал в скрит план с Костадин Костадинов.



Емил Гущеров
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР